OM CHRISTINA

Jeg hedder Christina Svejstrup, gift med Kim og mor til 3 skønne piger.

Siden 2015 har jeg dyrket triathlon. En sport jeg startede op på uden erfaring med konkurrencer, svømning og cykling på landevejen, men som har vist sig at skulle tage mig med storm.

På bare tre år har jeg vundet København 3 gange, er Ironman verdensrekordholder indenfor Age Group, Ironman 70.3 Europamester og i 2018 Age Group verdensmester på Hawaii.

Resultaterne som er opnået på få år, har givet mig lyst til at prøve kræfter af som professionel triatlet.

Til hverdag driver jeg egen rengøringsvirksomhed på snart 10. år.

 

Mere om mig…

Jeg har altid elsket at bruge min krop og dyrket sport. Her har særligt styrketræning fanget mig i mine teenageår. Jeg har spist sundt og i store mængder – faktisk så meget at min madkasse måtte nævnes i min blå bog fra gymnasietiden.

Rengøring er jeg vokset op med, da min mor drev eget rengøringsfirma i mange år.

To ting som har hængt ved det meste af mit liv, som gør mig godt og vækker glæde i min hverdag.

Jeg er arbejdsom, flittig og meget sjældent med kompromisser, når jeg sætter mig mål.

Alt skal helst foregå i et vist tempo. Det er her jeg fungerer bedst og det er måske her triathlon blev sådan en succes, som det har vist sig være den dag i dag.

Det er finurligt hvad livet os bringer – eller hvad vi bringer ind i livet. Hånden på hjertet, har jeg aldrig haft den store drøm om at få børn og sidder den dag i dag som mor til 3 dejlige piger.

Erhvervsdrivende, mor til 3 i et familieliv med alt hvad det indeholder og triathlet. Forpustet? Haha ja hver dag – men intet vil jeg undvære og intet vil jeg undlade at dele med dig.

Så følg med – også gerne på min Instagram, hvor jeg gladeligt deler min hverdag!